Sport

KLIF18 is bij uitstek ook de winkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. KLIF18 biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en is de specialist in o.a. voetbal, running en wintersport.

Hier kan de (hard)loper terecht voor een goed advies op basis van een (gratis) dynamische voetscan. In samenwerking met Asics heeft KLIF18 een computer met speciale software en camera, zodat wij een goed beeld kunnen vormen van de afwikkeling van de voet. De running-analyse dient als extra service voor het kopen van de juiste runningschoen. Ook heeft KLIF18 een ruime collectie runningkleding in verschillende prijsklassen. 

Uiteraard moet alles perfect in orde zijn, om te kunnen winnen. Vandaar dat KLIF18 alles in huis heeft om jouw seizoen goed te laten verlopen. En niet alleen op het gebied van (hard)lopen, basketbal en volleybal maar ook op het gebied van voetbal! Van de nieuwste (voetbal)schoenen tot de beste scheenbeschermers, je vindt het bij KLIF18.

Ook de skimarkt is altijd volop in beweging. Sinds de revolutionaire introductie van de carve-ski 10 jaar geleden, wordt de markt overspoed met nieuwe skiconcepten zoals freeride, en het rockersysteem. De skimerken hebben het draaigemak, stabiliteit en het comfort van ski’s sterk verbeterd. Voor maximaal skiplezier breng je eerst een bezoek aan KLIF18!